Park Inn by Radisson Petrozavodsk

Gagarina Square, 1 Petrozavodsk Venäjä +7 814 271 7071
Saapumispäivä
Lähtöpäivä
Huoneita
1
Aikuisia
Lapsia

Hotellin etusivu

Hotel in Petrozavodsk welcomes guests to Russia - Petroskoin hotelli toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi
Se on kaupungin ensimmäinen ja ainut maailmanluokan hotelli, jossa teitä odottavat moitteeton laatu, ystävällinen palvelu ja korkealaatuiset turvallisuusstandardit. Petroskoin Park Inn by Radisson on ideaalinen asumispaikka Karjalan tasavallan pääkaupungissa. Hotelli sijaitsee Petroskoin keskustassa, rautatieaseman lähellä. Sieltä on helppo liikkua kaupungin eri osiin, kuten esimerkiksi paikallisten nähtävyyksien luo. Lähellä sijaitsevat mm. Karjalan Filharmonia, Karjalan musiikkiteatteri ja Karjalan tasavallan kansalliskirjasto. Päivän päätteeksi, kiertoajelun tai liiketapaamisen jälkeen, matkailijat voivat rentoutua yhdessä 180:sta hotellihuoneesta ja hyödyntää hotellin lisäpalveluita, kuten ilmaista langatonta internet-yhteyttä. Hotellissa toimii Paulaner Brauhaus-ravintola, kahvila Terrace Café, kuntosali ja tilat tapahtumien ja kokousten järjestämistä varten.

  • Hotelli on kaupungin ydinkeskustassa, paikallisten nähtävyyksien ja kuljetuspalveluiden, kuten päärautatieaseman, lähellä.
  • Jokaisessa 180 hotellihuoneessa on tarjolla suuri valikoima lisäpalveluita, kuten ilmainen langaton laajakaistayhteys.
  • Ravintolassa Paulaner Brauhaus voi herkutella milloin tahansa, koska se toimii kellon ympäri.
  • Vierailijat voivat hyödyntää hotellin kuntosalia ja jättää autonsa henkilökohtaiselle parkkipaikalle.
  • Lisäksi hotelli tarjoaa tilat ja mahdollisuudet järjestää tapaamisia tai muita tapahtumia sen alueella.
  • Annamme sinulle "Happiness Guarantee" -lupauksen. Jos et ole 100 % tyytyväinen johonkin, ilmoita siitä meille, niin korjaamme asian, tai sinun ei tarvitse maksaa siitä.
Hotel Brochure

Take a virtual tour of the hotel.