Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4 –  10149 –  Tallinna –  Viro –  +372 62 88 100
Saapumispäivä
Lähtöpäivä
Huoneita
1
Aikuisia
Lapsia

Tervetuloa

Elegantti hotelli Tallinnan keskustan tuntumassa
Tältä nykyaikaiselta hotellilta Tallinnan sydämessä pääsee helposti Vanhaankaupunkiin ja Toompean mäen historialliselle alueelle. Vieraillamme on lyhyt matka keskustan moniin kohteisiin, mm. ostoksille, teattereihin ja ravintoloihin. Tyylikäs, moderni hotelli toivottaa Tallinnan vieraat tervetulleeksi 465 tyylikkäästi sisustettuun huoneeseen, joissa on kahvin- ja teen keittomahdollisuudet sekä ilmastointi. Hotellin ravintolassa voit nauttia grilliherkkuja, ja rentoutua kahvilassa tai kahdessa baarissa. Vieraille on tarjolla nopea, maksuton WiFi-yhteys Internettiin, vaivaton sisä- ja ulkopysäköinti, iso allas- ja saunaosasto sekä sports club henkilökohtaisine valmentajineen. Hotellissa on kattavat kokouspalvelut, mm. 14 monipuolista kokoustilaa. Kaikissa kokoustiloissa on maksuton, nopea WiFi-yhteys Internetiin ja nykyaikaiset audiovisuaaliset laitteet takaamassa mukavia ja antoisia tapaamisia.

  • Hyvä sijainti Vanhankaupungin, rautatieaseman ja lentokentän lähellä
  • Yhteensä 465 erityylistä huonetta ja huoneistoa, joissa mm. maksuton nopea WiFi-yhteys, kaapelitelevisio sekä kahvin- ja teen keittomahdollisuudet
  • Ravintola Grill250° savuiset tuoksut ja mehukkaat lihat täynnä makuja takaavat että tulet varmasti uudelleen. Tarjolla puolimetriset grillimakkarat, maukkaat salaatit ja hampurilaiset.
  • Autotalli ja pysäköintialue
  • Rentoutukseen sports club, allas- ja saunaosasto sekä Wellness Spa
  • Joustavat kokoushuoneet ajanmukaisin teknisin apuvälinein ja nopea WiFi-yhteys Internettiin

Hotellin esite