Park Inn by Radisson Central Tallinnan

Narva mnt 7C, 10117 Tallinna Viro +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Kokouspaketit

Kokouspaketti -konseptimme rakentuu kolmesta pylväästä
Radissonin Park Inn -hotellin Kokouspaketti -konsepti on ympäristöystävällinen lähestymistapa tapaamisiin, joka tarjoaa joustavasti kaiken mitä tarvitset. 

Yhteydet:

•    Tiedäme, kuinka tärkeitä yhteydet ovat. Niinpä tarjoamme nopean, maksuttoman Wifi-yhteyden, joka mahdollistaa työsi niin sähköpostin, nettisurfailun kuin sosiaalisen median parissa. 
•    Lupaamme myös, että tiloissamme on vähintään yksi sähköpistoke kahta osallistujaa kohden, sekä adaptereita erilaisille laitteille. 
Monipuolisuus:
•    Avainsanamme on monipuolisuus. Tahdomme tehdä valintasi mahdollisimman helpoksi, joten olemme luoneet useita valmiita paketteja, joihin kuuluu mm. Tapaamiset tiettyyn kellonaikaan, Puolenpäivän kokoukset, Koko päivän kokoukset ja 24-tunnin, majoituksen sisältävät paketit. 
•    Huomioi Smart Food -konseptimme järjestäessä seuraavaa tapahtumaasi kanssamme. Smart Food -konseptimme sisältää ravitsemuksellisesti tasapainoiset kahvitauot ja lounaat kaikille sopivin makumaailmoin. Otamme huomioon myös erityisruokavaliot, allergiat ja kasvisruokavaliot. 
•    Suunnitteletko kansainvälistä tapahtumaa? Radissonin Park Inn -hotelleissa on erilaisia kokoustiloja hotelleissamme ympäri maailman. Voit käyttää online Tilahakua löytääksesi tapahtumallesi sopivimmat tilat. 

Yhteisö:
•    Koe Radissonin Park Inn -hotellin Yes I Can!SM – palvelun lämmin asiakaspalvelun filosofia. 
•    Me välitämme planeetastamme. Think Planet- ohjelmamme keskittyy fiksujen, energiaa ja vettä säästävien sekä jätettä vähentävien ratkaisujen luomiseen.
•    Hotellimme on ollut kansainvälisen Green Key -ekologisuusohjelman jäsen jo vuodesta 2001. Käyttämällä ympäristöystävällisiä siivousvälineitä, työkaluja ja käytäntöjä luomme terveen ja mukavan työympäristön sinulle ja kokousvieraillesi. 

Lisätiedot ja varaukset
Puhelin: +372 6315 314
Sähköposti: estonia.events@rezidorparkinn.com