Park Inn by Radisson Central Tallinnan

Narva mnt 7C, 10117 Tallinna Viro +372 633 9800
X

You can search by....


City, State

Country

Address

Hotel Name

Zip or Postal Code

... and more. Keep typing to refine search.

Tervetuloa

Hotelli keskeisellä sijainnilla Tallinnan Vanhankaupungin lähellä
Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, vain 500 metriä Vanhastakaupungista, 4 kilometriä Tallinnan lentokentältä ja vajaan kilometrin päässä laivasatamasta. Vieraat voivat kävellä ostos- ja liikealueille sekä historialliseen Vanhaankaupunkiin, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Muut kulttuurikohteet kuten Rantapromenaadi, Toompean mäki, Lentosataman vesitasomuseo. Kadriorgin puisto ja ostoskeskus Viru sijaitsevat 5 km säteellä. 

Valitse Guest Room, Premium, Superior, Suite tai Family -huoneemme, joissa kaikissa on ilmainen nopea langaton Internet-yhteys, säädettävä ilmastointi ja runsaasti luonnonvaloa. Löydä suosikkiruokasi ravintola Kompassissa, joka tarjoilee paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, mukaanlukien terveellisen buffet-aamiaisen.

Viihtyisä ja rentouttava sauna ja poreallas rentouttavat pitkän päivän päätteeksi drinkin ja kevyen välipalan kera. Asiakkaat voivat toteuttaa omia kunto-ohjelmiaan kuntokeskuksessamme. Hotellin neljässä monipuolisessa kokoustilassa ja vastaanottotiloissa voidaan järjestää jopa 150 osallistujan tapahtumia tai konferensseja.

  • Vain 500 metrin päässä vanhastakaupungista, kahden kilometrin päässä lentokentältä ja kilometrin päässä laivasatamasta.
  • Perhehuoneet kerrossängyillä
  • Ravintola Kompassi tarjoaa terveellistä ruokaa
  • Pysy kunnossa kuntokeskuksessamme veloituksetta
  • Viihtyisä ja rentouttava sauna porealtaalla
  • 2 parkkipaikkaa kohteessa lisämaksusta
  • Kokoustiloihimme mahtuu 150 ihmistä ja ne on varusteltu uusimmilla AV-laitteilla, ilmainen nopea langaton Internet-yhteys ja runsaasti luonnonvaloa.
  • “Tyytyväisyystakuu” on lupauksemme sinulle. Jos et ole täysin tyytyväinen johonkin, kerro tästä henkilökunnallemme vierailusi aikana, ja sinun ei tarvitse maksaa vierailustasi, jos emme voi parantaa tyytyväisyyttäsi.
Hotellin esite