Park Inn by Radisson Central Tallinnan

Narva mnt 7C, 10117 Tallinna Viro +372 633 9800
Saapumispäivä
Lähtöpäivä
Huoneita
1
Aikuisia
Lapsia

Tervetuloa

Hotelli keskeisellä sijainnilla Tallinnan Vanhankaupungin lähellä
Hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, vain 500 metriä Vanhastakaupungista, 4 kilometriä Tallinnan lentokentältä ja vajaan kilometrin päässä laivasatamasta. Vieraat voivat kävellä ostos- ja liikealueille sekä historialliseen Vanhaankaupunkiin, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Muut kulttuurikohteet kuten Rantapromenaadi, Toompean mäki, Lentosataman vesitasomuseo. Kadriorgin puisto ja ostoskeskus Viru sijaitsevat 5 km säteellä. 

Valitse Guest Room, Premium, Superior, Suite tai Family -huoneemme, joissa kaikissa on ilmainen nopea langaton Internet-yhteys, säädettävä ilmastointi ja runsaasti luonnonvaloa. Löydä suosikkiruokasi ravintola Kompassissa, joka tarjoilee paikallisia ja kansainvälisiä herkkuja, mukaanlukien terveellisen buffet-aamiaisen.

Viihtyisä ja rentouttava sauna ja poreallas rentouttavat pitkän päivän päätteeksi drinkin ja kevyen välipalan kera. Asiakkaat voivat toteuttaa omia kunto-ohjelmiaan kuntokeskuksessamme. Hotellin neljässä monipuolisessa kokoustilassa ja vastaanottotiloissa voidaan järjestää jopa 150 osallistujan tapahtumia tai konferensseja.

  • Vain 500 metrin päässä vanhastakaupungista, kahden kilometrin päässä lentokentältä ja kilometrin päässä laivasatamasta.
  • Perhehuoneet kerrossängyillä
  • Ravintola Kompassi tarjoaa terveellistä ruokaa
  • Pysy kunnossa kuntokeskuksessamme veloituksetta
  • Viihtyisä ja rentouttava sauna porealtaalla
  • 2 parkkipaikkaa kohteessa lisämaksusta
  • Kokoustiloihimme mahtuu 150 ihmistä ja ne on varusteltu uusimmilla AV-laitteilla, ilmainen nopea langaton Internet-yhteys ja runsaasti luonnonvaloa.
  • “Tyytyväisyystakuu” on lupauksemme sinulle. Jos et ole täysin tyytyväinen johonkin, kerro tästä henkilökunnallemme vierailusi aikana, ja sinun ei tarvitse maksaa vierailustasi, jos emme voi parantaa tyytyväisyyttäsi.
Hotellin esite

Huomaa: Käynti hotellin pihaan on suljettu tammi-joulukuun 2017 johtuen rakennuksen lähellä tehtävästä rakennustyöstä. Vieraiden on kuljettava vaihtoehtoista reittiä hotelliin.