Park Inn by Radisson Central Tallinnan

Narva mnt 7C, –  10117 –  Tallinna –  Viro –  +372 633 9800

Hae & Varaa

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Hintatyyppi
Tarkempi haku

Less Options
VARAA NYT

Sijainti

Näytetään x/y hotellista

Ajo-ohjeet

Rautatieasema, suuret moottoritiet ja lentokenttä lähellä hotellia Tallinnan keskustassa
Hotellin sijainti Tallinnan keskustassa on erittäin kätevä matkailijoille. Suomenlahden rannalla sijaitsevalta hotellilta on vain viiden kilometrin matka Tallinnan lentokentälle, ja rautatieasema ja suuret moottoritiet ovat aivan lähellä. Liike- ja ostoskeskukset ja kaupungin satama ovat kätevästi kävelymatkan päässä.

Liikenne:

  • Tallinnan satama – 1 km
  • Rautatieasema, josta yhteydet Viron suurimpiin kaupunkeihin: Tarttoon, Valgaan ja Narvaan – 2 km
  • Tallinnan lentokenttä – 5 km

Ajo-ohjeet hotellille:
Tallinnan lentokentältä: Aja Lennujaaman tietä noin 100 metriä. Käänny oikealle Tarton tielle, ja jatka noin 2,1 kilometriä. Pysyttele oikealla (sillan alla) ja jatka Tarton tietä seuraten Stockholm/E67/Helsingi (Helsinki) -opasteita. Käänny oikealle ja jatka Pronskin tietä noin 500 metriä. Käänny vasemmalle ja jatka Narvan tietä 100 metriä. Hotelli on oikealla.

Tallinnan satamasta: Aja noin 22 metriä. Käänny vasemmalle Sadama-kadulle ja jatka noin 450 metriä. Käänny vasemmalle Mere-bulevardille ja jatka 190 metriä. Pysyttele vasemmalla ja jatka Ahtri-katua 600 metriä. Jatka suoraan pysyäksesi Ahtri-kadulla. Käänny oikealle Jõe-kadulle ja jatka 280 metriä. Käänny oikealle Narvan tielle (seuraten opasteita keskustaan) ja jatka noin 91 metriä. Hotelli on oikealla.© 2016 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179