Tallinnan keskustan Park Inn by Radisson

Narva mnt 7C,  –  10117 –  Tallinna –  Viro –  +372 633 9800
 

Hae & Varaa

is out of Service

The find and book service is temporarily unavailable.
We apologize for the inconvenience due to this.
Please visit Explore hotels to find our hotels.


1
1
0
Hintatyyppi
Tarkempi haku

Less Options
VARAA NYT

Ravintolat

Tallinnan ravintolan’ ruokalista sisältää buffet-aamiaisen ja àà la carte -vaihtoehtoja
Hotellin ravintola Kompass on avoinna koko päivän aamiaista, lounasta, päivällistä ja kaikkia väliaikojen tarpeita varten. Tämän Tallinnan ravintolan juomavalikoimaan sisältyvät erikoiskahvit ja virkistävät juomat, ja ruokailuvaihtoehtoihin kuuluvat monipuolinen buffet-aamiainen, terveelliset lounasvaihtoehdot ja à la carte -illallisruokalista. Ravintolassa on myös maksuton langaton internetyhteys.

Ravintola Kompass – virkistäviä makuelämyksiä Tallinnan sydämessä!
Keväällä 2014 uudistettu ravintola Kompass sijaitsee parhaalla paikalla, joten sinne on helppo piipahtaa nauttimaan mikä tahansa päivän aterioista. Helposti muunneltavat sisätilat sopivat suurille ryhmille sekä pienempiin, intiimeihin illanistujaisiin. Ravintola Kompass tarjoaa kylmiä ja lämpimiä ruokia, ja päivä alkaa monipuolisella aamiaisella, josta löytyy vaihtoehtoja myös kasvissyöjille sekä allergikoille. Päivittäin tarjolla on kakkuja, hedelmiä, salaatteja, kahvia ja paljon muuta.

Pikaruoasta monen ruokalajin ateriaan – ravintolan lounasruokalista on todella vaikuttava. Tarjoamme suolaisia ja makeita ruokalajeja, salaatteja, keittoja, pääruokia ja mehuja sekä kahvia.

Tarjoilemme myös terveellisiä ja mielenkiintoisia päivällisvaihtoehtoja à la carte -ruokalistaltamme klo 22.00 asti. Ravintola Kompassin à la carte -ruokalistalla on pääasiassa paikallisesti tuotettuja ruoka-aineita vuodenajan mukaan. Vihannekset ovat peräisin virolaisista puutarhoista ja pelloilta, marjat poimitaan metsistämme ja liha ostetaan paikallisilta karjatiloilta. Tämän ansiosta voimme taata annostemme erinomaisen maun ja tasapainoisen ravintoarvon. Lapset voivat tilata lasten ruokalistalta tai valita à la carte -listalta pienemmän annoksen.

Yhteystiedot:
Puhelin: +372 633 9811

À la carte -ruokalista
© 2015 The Carlson Rezidor Hotel Group. All rights reserved.

沪ICP备1404179